Gastenboek

Bedankt, ik vond het een heel geslaagde dag. De combinatie met de kleuren-adviseuse was goed. ’s Ochtends luchtig, ’s middags serieuzer. Maar wat kan dat EFT veel losmaken!!! De groep heb ik ook als heel prettig ervaren. De vrouwen waren open en eerlijk en oordeelden niet, waardoor ik me enorm gesteund heb gevoeld. Dit even over mijn persoonlijk vernieuwingen. Het belangrijkste is natuurlijk dat jij dit hebt aangeboden en mogelijk gemaakt. Je weet een goede sfeer te creëren. Luchtig en open, heerlijk. Dank je wel daarvoor.

Deelnemer workshop

Jij en ik groeien hier beiden van! Luister niet naar derden, maar luister naar je gevoel. Ieder is een uniek wezen en een ieder ervaart alles op zijn/haar manier.

Nelleke

Wat was het weer fijn om bij je te zijn en door jou behandeld te worden. Vooral omdat ik daardoor steeds beter inzicht krijg. En mijn schouder is gewoon heel hardnekkig….dat is niet zomaar weg. Maar ik vond het wel frappant dat we daar nu aan toe zijn. Het lijkt een beetje dat dat het laatste restje is wat we aan het “opruimen” zijn.

Dineke

Maar wat kan dat EFT veel losmaken!!! De groep heb ik ook als heel prettig ervaren. De vrouwen waren open en eerlijk en oordeelden niet, waardoor ik me enorm gesteund heb gevoeld. Dit even over mijn persoonlijk vernieuwingen. Het belangrijkste is natuurlijk dat jij dit hebt aangeboden en mogelijk gemaakt. Je weet een goede sfeer te creëren. Luchtig en open, heerlijk. Dank je wel daarvoor. Groeten, Anita

Anita
Zelf een reactie achterlaten?

Vul het onderstaande formulier in. Uw reactie wordt zichtbaar zodra deze is goedgekeurd

Contactgegevens

Jan Oldenburglaan 17 A
1861 JS Bergen (NH)
T 06-5159 9293
E info@carlyshealth.nl
KvK 65633474

Carly's Angels

Dé stimulans voor het zelfgenezend vermogen!

Volg ons