Over mij

Mijn naam is Carla Evy Groot (1965) en ik woon met mijn 3 kinderen in het Noord-Hollandse Bergen. Sinds jaren ben ik, net

als velen, zoekende naar een goede balans in mijn leven. Dat behelst veel: gezondheid, werk, relaties, spiritualiteit, de liefde, zachtheid, jezelf zijn, een goede moeder zijn en nog veel meer. Eigenlijk dus alles wat ons leven de moeite waard maakt wanneer het ook werkelijk in balans is en uitgaat van wie je zelf in essentie bent. Zeker als je zoals ik veel hebt meegemaakt, dan geeft die zoektocht ruimte aan verwerken, loslaten, helen en diepe inzichten in mijn zijn en mijn leven.  

Gezondheid en spiritualiteit

In mijn jarenlange zoektocht naar balans en heling, het dichter bij mezelf komen en rouwverwerking, heb ik diverse, zeer ervaren en ‘warme’ behandelaars mogen ontmoeten. Van ieder heb ik een stukje wijsheid en kennis mee mogen nemen. Na verschillende energetische opleidingen rondde ik in 2010 de opleiding Sensi-therapie BASIS af. Na honderden behandelingen van acupressuur, EFT, holistic pulsing en voedingsadviezen, heb ik in 2014 ook de opleiding Sensi-therapie PLUS afgerond.

Ik word er heel blij van om mensen in balans te brengen en kan laten zien, dat je vaak zelf al heel veel kan oplossen. Daar heb je vaak niet eens zo veel voor nodig. Met enkele consulten kan ik je al helpen om tot bloei te komen en je diepste zelf weer beter te voelen. Je krijg meer verbinding met je lichaam en merkt beter wat erin gebeurd. Door bijvoorbeeld mijn acupressuur gaat je energie beter stromen en help ik jou je meer in je kracht te zetten.

Naast mijn eigen praktijk vind ik het ook belangrijk om een steentje bij te dragen aan het verdelen van kennis. Ik organiseer daarom nu al jaren met passie lezingen over een breed scala aan onderwerpen op het holistische en spirituele vlak. Hierdoor leer ik zelf ook steeds meer en verdiept mijn eigen kennis nog meer waardoor ik jou nog beter kan helpen en begeleiden.

Het helpt mij, om niet alleen mijn eigen veelzijdigheid te ontdekken, maar ook jou te laten ervaren waar jij staat en wat jij allemaal kan. En dat is vaak meer dan we zelf altijd dachten. Samen ontdekken we de diepere lagen van ons zijn en komen we meer in de flow.

Je bent van harte welkom, tot snel!

Carla Evy Groot


Krantenartikel 2013 in Friesland (de praktijk eerder in Burdaard, Fr.):

"In haar praktijk komt ze steeds meer mensen tegen, die soms al jarenlang rondlopen met vage klachten. Zonder het zelf te weten, zijn vele mensen hooggevoelig.

Hooggevoeligheid kan zich op vele manieren manifesteren, zoals in een allergie voor bepaald voedsel, maar ook in adhd, slaapproblemen, burnout of hypoglycemie (sterke wisselingen in de bloedsuikerspiegel, waardoor vele klachten kunnen ontstaan. “Mensen die hooggevoelig zijn, zien alles, horen alles en ruiken alles.

Daardoor krijgen ze al snel teveel prikkels binnen. Ze pikken bijvoorbeeld ook gemakkelijk de emoties van anderen op. Hun gestel kan uiteindelijk overprikkeld raken”. Carla combineert verschillende technieken met haar eigen ervaring en hooggevoeligheid.

Het zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd om weer in balans te komen. Gericht op een ‘holistische wijze’ van behandelen; lichaam, geest en ziel (vanuit de totale mens) zijn één. Ze nodigt hierbij een ieder uit tot een latere ontmoeting."

Geïnteresseerd?

Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Contactgegevens

Jan Oldenburglaan 17 A
1861 JS Bergen (NH)
T 06-5159 9293
E info@carlyshealth.nl
KvK 65633474

Carly's Angels

Dé stimulans voor het zelfgenezend vermogen!

Volg ons