Over mij

over_mij.jpg

''Mijn naam is Carla Evy Groot en ik ben geboren als boogschutter in 1965. Ik woon met mijn 3 kinderen in het Noord-Hollandse Bergen.

In het bezit van het unieke vakdiploma horlogemaker, ben ik eigenlijk al vroeg in de commercie beland. Ik heb over de jaren vele artikelen en concepten verkocht en als intercedente gewerkt. Ook marketing en telemarketing is echt altijd mijn kracht geweest. Contact met mensen was dan ook voor mij al vroeg een keyword!

Sinds jaren ben ik, net als velen, zoekende naar een goede balans in mijn leven. Dat behelst veel: gezondheid, werk, relaties, spiritualiteit, de liefde, zachtheid, jezelf zijn, een goede moeder zijn en nog veel meer. Oftewel: het leven.''

Gezondheid en spiritualiteit

In mijn beleving is gezondheid veelomvattend. Het zegt o.a. dat we als mens moeten leren om alles los te laten wat ons spanning geeft. Pas dan kunnen we onze werkelijke, natuurlijke zelf ervaren en een verbinding aangaan met moeder natuur en de bron!

Ja, en dan kom je bij de omschrijving van spiritualiteit. Alle spiritualiteit heeft tot doel om die verbinding mogen ervaren. Echte spiritualiteit is "met de voeten op de grond in het hier en nu, handelen in lijn met je ziel." - William Gijsen (schrijver van o.a. de DNA code van je ziel).

In mijn jarenlange zoektocht naar balans en heling, het dichter bij mezelf komen en rouw-verwerking, heb ik diverse, zeer ervaren en ‘warme’ behandelaars mogen ontmoeten. Van ieder heb ik een stukje wijsheid en kennis mee mogen nemen. Na verschillende energetische opleidingen rondde ik in 2010 de opleiding Sensi-therapie BASIS af. Daarmee heb ik mijn eigen praktijk (Friesland) opgericht. Na honderden behandelingen van acupressuur, EFT, holistic pulsing en voedingsadviezen, heb ik in 2014 ook de opleiding Sensi-therapie PLUS afgerond.

Nu, begin 2017, is het voor mij tijd om mijn praktijk nieuw leven in te blazen in een andere provincie. Daar waar mijn basis ligt: Noord Holland.

Mijn passie is dat we samen voor jou weer balans hervinden. Het lichaam krijgt hiermee een zetje en het zelfgenezend vermogen heelt je. Hoe mooi is dat! Ik begeleid je een manier die zacht confronterend en diepgaand transformerend werkt. Een pure en unieke aanpak die precies is afgestemd op wat jij nodig hebt. Ik breng je graag (weer) in contact met alles wat er in jou leeft.

Je bent van harte welkom, tot snel!

Carla Evy Groot

Krantenartikel 2013 in Friesland (de praktijk eerder in Burdaard, Fr.):

"In haar praktijk komt ze steeds meer mensen tegen, die soms al jarenlang rondlopen met vage klachten. Zonder het zelf te weten, zijn vele mensen hooggevoelig.

Hooggevoeligheid kan zich op vele manieren manifesteren, zoals in een allergie voor bepaald voedsel, maar ook in adhd, slaapproblemen, burnout of hypoglycemie (sterke wisselingen in de bloedsuikerspiegel, waardoor vele klachten kunnen ontstaan. “Mensen die hooggevoelig zijn, zien alles, horen alles en ruiken alles.

Daardoor krijgen ze al snel teveel prikkels binnen. Ze pikken bijvoorbeeld ook gemakkelijk de emoties van anderen op. Hun gestel kan uiteindelijk overprikkeld raken”. Carla combineert verschillende technieken met haar eigen ervaring en hooggevoeligheid.

Het zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd om weer in balans te komen. Gericht op een ‘holistische wijze’ van behandelen; lichaam, geest en ziel (vanuit de totale mens) zijn één. Ze nodigt hierbij een ieder uit tot een latere ontmoeting."

Geïnteresseerd?

Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Contactgegevens

Jan Oldenburglaan 17 A
1861 JS Bergen (NH)
T 06-5159 9293
E info@carlyshealth.nl
KvK 65633474

Carly's Angels

Dé stimulans voor het zelfgenezend vermogen!

Volg ons